Tuesday, October 5, 2010

BENGANG~

aku x paham !
ape lagi la yg x kene.
ape lagi salah aku ?
aku dah x de campor urusan idop ko.
so....
ENOUGH ! fullstop~

18 comments:

Anonymous said...

asalkah???

Anonymous said...

ko kenapa?
haishhh....

Aisy Ishvan said...

haish... spe nih ?

Anonymous said...

pembaca blog ko lah. =,="
apa kena ko? cuba ko cerita sikit kat aku. kot aku boleh tolong.

Aisy Ishvan said...

erk,,,identity please....

Anonymous said...

aku takda blog, aku baca. Tah, blog ko ni macam menarik jer.Budak2 aku panggil aku Avo. Aku pon tak tau kenapa Avo. hehe..

Aisy Ishvan said...

blog aku menarik ? hehe.perli ke ape.

Anonymous said...

haha. ko ni, gambar tu. Hot seh! Ko edit pakai apa weh? Ko study lagi ke?

Aisy Ishvan said...

hahaha,,, gamba ta bley bla kan ? keh3...

yup study lg....

x edit... ory meyh~

Anonymous said...

haha. agaklah! ;) aku suka. tu penting.ko study apa weh? modelling apa? ye lah tu tak edit. haha. apapun, ko memang hot. dan aku jealous. ;)

umur ko berapa weh?

Aisy Ishvan said...

bahaha,, xpyh la nk jelesh.. aku ni biasa jek.. sume org pon same jek... aku 19 . kaw ?
study modelling ? x ah . wat modelling sndri jek.. prasan lbey.

Anonymous said...

hahaha. gelak pulak ko ni. 19? muda tu, aku dah 23. tua seh. =.="

ciss, mati2 aku ingat ko student modelling.aku kerja dah, kerja main2 kat Mykonos. tau kat na tak? kalau ko tak dpt jawab, fail geografi. hahaha.

Acik Amalina said...

Izhar...sal eizhar post same ngan acik ni..acik pom ade post sal bengang..tarikh pom dekat2 same...kekeke...upe2nyer..ade jugak org bengang minggu lepas ekk..

papepom...sabar jerk..mmg acik tak layak nk nasihat sape2x..cuma just sharing...

bengang tu memang mcm cilake..oppss..terlebih emo sudaa..tp ALLAH ade..dia lebih mengetahui segala-galanya..cheewah...

Aisy Ishvan said...

anon~ HUh ? Mykonos Greece ? bia benar ? erk~ mmg follow blog aku ni ke ?
student modelling la sgt kn... muke hampeh cmni nk jd model ? huh.
23 ? xde la tua sgt..

Aisy Ishvan said...

acik~ tu lah... bengang mmg sentiasa ade.... kebetulan kan... hehe.. tape2... saba2..

Anonymous said...

Terbaik lah ko. kompem google map kan? hahahaha. yup, mykonos, greece. Tempat tercantik dunia selepas mekah.
Ada peluang ko kena datang mykonos,ko akan terpegun. Aku keja odd jobs, ambik gambar, buat kopi, layan2 orang. so sebab tu aku ingat ko budak modelling, ko fotogenik tau.

macam aku cakap, aku takda blog, fb, apa2 lagi lah. malas. hahahaha.

Aisy Ishvan said...

haha.. if god's will,,, aku sampai la sne... hehe..
aku fotogenik ? muntah darah weyh kalu org dgr...haha... ko kje amek gambar ? boley la amek gambar aku pasni.

Anonymous said...

haha. bagus2, gi simpan duit tu. fotogenik lah tu, habis tu takkan arsenik kot. hahahaha. aah, boring arh ambik gambar orang2 greece jer. muak! nak gak gambar asian. boleh? hehehe. dah lama aku dok greece ni hoh. apa kabar mlysia? ada sihat ke?

ambik gambar ko? kecik tapak tangan, satu dulang aku bagi. ;)